Kahraman (The Heritage of Love) | Full HD | TÜRKÇE DUBLAJ

Kahraman (The Heritage of Love) | Full HD | TÜRKÇE DUBLAJ

Film Hakkında

kahraman gerçek bir hikayeden esinlenen bir Rus romantik drama filmidir . Rus Devrimi’ne ve ardından gelen iç savaşın yanı sıra günümüz Paris’ine karşı çıkıyor . Yönetmenliğini Yuriy Vasilev’in üstlendiği filmin senaryosu Natalia Doroshkevich ve Olga Pogodina-Kuzmina tarafından yazılıyor. Filmde Dima Bilan (ilk film rolünde), Svetlana Ivanova , Aleksandr Adabashyan , Aleksandr Baluev ve Marat Basharov rol alıyor .

Film 2016 yılında geçiyor. Andrey Kulikov, yaşlı bir kadını ziyaret etmek ve Rus yapımı en eski araba olan Russo-Balt’ı satın almak için Paris’e giden genç bir makinisttir . Andrey, Paris’te yürürken Vera adında bir kadın görür ve böylece üç nesil ve yüz yılla ayrılan iki aşk hikayesinin hikayesi başlar.

Daha sonra Andrey bir mezarlığı ziyaret ettiğinde, Paris’te yeni tanıştığı genç bir bayanın mezarına benzer bir mezar bulur.

Geçmişi araştırırken Vera ve Andrey’in kaderlerinin bağlantılı olduğu ortaya çıkar. Büyük büyükbabası Andrey Dolmatov, Rus Devrimi sırasında Beyaz Ordu’da subaydı ve Rus İmparatorluğu’nun son günlerinde ve Rus İç Savaşı sırasında Düşes Vera Çernişeva’ya aşık olmuştu .

Yazar

Henüz Yorum Yok.

Yorum Yaz

Yorumunu Yaz